Camps

KSF Efterår Ishockey Camp 2019

Programmet er endnu ikke på plads for efterårsferie campen. Men i nedenstående kan se programmet for vinterferiecampen og blive inspireret.

Vi er glade for, at kunne præsentere Jerome Frutiger og Marc Okraszewski som hovedinstruktører til KSF VINTERFERIE ISHOCKEY CAMP 2019 I UGE 7! 

Herudover tilbydes traditionen tro også målmands-camp af høj kvalitet under ledelse af Theis Møller-Hansen

KORT PRÆSENTATION AF HOVEDTRÆNERNE

 • Theis Møller-Hansen (Målvagt):  Tidligere landsholds målmandstræner. - Nuværende sparringspartner i udviklingsarbejdet i DIU.Herudover står Theis for målmandstræningen i både KSF og flere andre sjællandske klubber. Har som målmand spillet i Hvidovre, Rødovre og Ama’r samt på diverse ungdomslandshold. Læs mere på www.eliteprospects.com/play...
 • Jerome Frutiger (alle hold): Tidligere 4 sæsoner som cheftræner i KSF og før dette træner på forskellige ungdomshold i Schweiz. Har som spiller spillet på diverse elite ungdoms-hold i Schweiz. Læs mere på www.eliteprospects.com/play...
 • Marc Okraszewski (U9-U15/16): Nærmere introduktion er vel nærmest unødvendig - gennem de sidste mange år (og stadig) teknik-træner i KSF og de fleste andre sjællandske klubber og absolut blandt de førende teknik-trænere i Danmark. Opvokset med ishockey i KSF - og selvfølgelig en del af 1. Holdet som senior.
 • Torsten Kammeyer (U7-U9): Cheftræner for KSF Kvindehold og tidligere cheftræner for forskellige ungdomshold i KSF. Står for teknik-træning af de yngste årgange i KSF.

Herudover vil der selvfølgelig være deltagelse af trænere fra KSF hold-trænerteam.

DET PRIMÆRE FOKUS på årets KSF hockey vinterferie-camp vil være:

 • Skøjte-teknik
 • Spilforståelse
 • Positionering
 • Balance
 • Holdånd

Udover træning på is er der planlagt off-ice, som understøtter ovennævnte fokusområder med bla. yoga, afslapning, boldspil og masser af hygge!

PRISER FOR DELTAGELSE: (bemærk der er ingen søskende-rabat) 

 • U7: 300,- kr./pr. spiller (søndag d. 10/2 – ca. 4 ispas)
 • U9:  500,- kr./pr. spiller (søndag d. 10/2 til mandag d. 11/2 - 7 ispas)
 • U11: 800,- kr./spiller (søndag d. 10/2 til tirsdag d. 12/2 – ca. 10 ispas)
 • U13:  800,- kr./spiller (mandag d. 11/2 til onsdag d. 13/2 – ca. 10 ispas)
 • U15/16: 800,- kr./spiller (mandag d. 11/2 til onsdag d. 13/2 – ca. 10 ispas)
 • Goalie: 300,- kr./spiller (ca. 4 ispas fordelt mandag-onsdag) – dog gratis hvis tilmeldt og betalt for spiller-camp.

I prisen indgår udover on- og off-ice træning også måltider med sund kost og snack. Såfremt deltagere har behov for særlig kost, så er det muligt selv at stå for denne – og prisen korrigeres med 50 kr./dag (meddeles til info@ksf.dk senest torsdag d. 31/1).

Spillere fra andre klubber er meget velkommen og kan tilmelde sig via linket her: https://goo.gl/forms/0T3Eldvp2sANe0vH2.

TILMELDELDING ER ÅBEN FREM TIL OG MED FREDAG D. 14. JANUAR - OG SKER VED BETALING AF ENTEN BOOKINGGEBYR PÅ 200 KR./SPILLER ELLER FULD BETALING VIA DENNE BETALINGSAKTIVITET PÅ HOLDSPORT. 

Efter tilmeldingsfrist fredag d. 14. januar vil vi på baggrund af tilmeldinger fastlægge endeligt program for de enkelte hold. Udgangspunktet er en årgangs-camp, men vi forbeholder os dog muligheden for at sammenlægge hold på enkelte sessioner, flytte enkelte spillere, osv., hvis der ikke er tilmeldinger nok på de enkelte hold – og det selvfølgelig giver mening ifht. niveau, osv.. 

Da planlægning netop sker ud fra tilmeldinger, har vi indført bookinggebyr på 200,-, som ikke refunderes, hvis man alligevel ikke kan deltage (såfremt der betales fuld pris, så refunderes beløb fratrukket bookinggebyr frem til torsdag d. 31. januar, såfremt man ikke kan deltage) – ligesom det ikke er muligt at tilmelde sig campen efter tilmeldingsfrist. For de, der kun har betalt bookinggebyr, vil sidste del af betaling blive opkrævet via betalingsevent i Holdsport med betaling senest torsdag d. 31. januar. Herefter er tilmelding bindende, og der refunderes ikke, såfremt man ikke kan deltage.

Vi forbeholder os retten til at aflyse campen, hvis der ikke er nok tilmeldinger på de enkelte hold – så husk at få dine kammerater til at tilmelde sig. Skulle dette ske, vil booking-gebyr/betaling naturligvis blive refunderet.

Der er brug for frivillige holdledere under campen på alle hold, så meld jer venligst til en dag (halve dage/et par timer er også værdsat) i opgavefeltet, så kontakter campudvalget jer for nærmere planlægning på de respektive hold.

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at deltage, og vil benytte sig af denne enestående mulighed for at træne og spille hockey i KSF i vinterferien 2019. 

Er der spørgsmål, ideer eller kommentarer så kontakt Campudvalget på info@ksf.dk

Mange hilsner fra
Campudvalget

Galleri
Generelt om KSF Camps

Følg med her på siden, vores nyhedsbrev eller på vores Facebook side KSF Ishockey.

Vores camps varierer i antal dage alt efter alder. De mindre årgange er oftest på camp 2-3 dage og de større børn er afsted 3-5 dage.

KSF har 3 årlige camps:

 • Efterårscamp i KSF i uge 42
 • Vinterferiecamp i KSF i uge 7
 • Sommerferiecamp i Kockum Fritid/Malmø i uge 27 (Første uge af skolernes sommerferie) Kockumfritid har alle faciliteter der understøtter istræning, off-ice, svømmehal og konference lokaler.