Skoleforløb

Kontaktperson
File
Morten Bauer Jacobsen
31 50 22 10
Skal klassen prøve noget anderledes

Et forløb der udfordrer

I KSF har vi god erfaring med og mulighed for at lave ishockey-undervisning for skole- og gymnasieklasser. Det kan enten være enkeltstående sessioner eller undervisningsforløb, som strækker sig over flere uger. Disse forløb kan arrangeres hverdage (undtagen mandag) i tidsrummet 9.00 til 11.45.

Såfremt der er tale om enkeltstående sessioner, skal det indregnes, at det tager tid at finde udstyr, få dette på samt få introduktion til ishockey. Således skal der påregnes 2-3 undervisningssessioner til en sådan enkeltstående session.

Ved forløb over flere uger vil introduktion og udstyr blive indregnet som størstedelen af første session. Eftersom eleverne både skal i udstyret og ud af det igen (ligesom vi anbefaler bad efter sessionerne, som er muligt i vore omklædningsrum), så skal der påregnes 2 undervisningstimer per session.

Som led i setup stiller KSF fuldt udstyr til rådighed for eleverne (vi har udstyr til en klasse ad gangen i både børne- og voksenstørrelser), ligesom KSF stiller med 2 personer, hvoraf min. 1 person er med på isen og står for træningen. Vi forventer, at lærerne giver en hånd med udenfor isen – både ifht. at finde udstyr, hjælpe eleverne med dette, at være på bænken (eller isen) under træning samt med at få lagt udstyr på plads efter sessionerne.

Alle bookede events vil fremgå under offentlig skøjteløbskalender

Skolesessioner eller –forløb arrangeres ved at sende forespørgsel til Morten Bauer Jacobsen, der også kan hjælpe med yderlige info og svar på spørgsmål.