Klubnyheder

KSF Merchandise Webshop er nu åben

4. april 2019, 12.45

KSF Webshop

KSF Merchandise shoppen kan med stolthed fortælle en succeshistorie, om en lille hobby-shop som er vokset og vokset. Derfor er der nu for første gang i KSF’s historie, åbnet en simpel webshop med hele 41 produkter med alt fra tøj til drikkedunke og andet udstyr og mere er på vej. Vi håber det giver et bedre overblik og at produkterne bliver mere tilgængelige for alle medlemmer. Al køb vil fremadrettet forgå via webshoppen, men showroom er stadig åben.

Man skal tilgå webshoppen i Holdsport via en browser og menupunktet ”Webshop” under ”Flere” på små skærme, men vi håber i fremtiden, at webshoppen også kan vises eksternt. Setuppet er som i en normal webshop, hvor man bestiller sine produkter og betaling sker via betalingsmodul, ordren bliver modtaget af de frivillige fra shoppen, som pakker og efterfølgende kontakter dig, for afhentning i shoppen i KSF. 

Merchandise shoppen bliver varetaget af frivillige i deres fritid. Vi håber I vil tage webshoppen til jer, benytte produkterne når I er til kampe og i jeres fritid og hjælpe de frivillige med at få en god opstart med shoppen.

Kontakt os hvis der er spørgsmål eller send en mail til merchandise@ksf.dk

KSF hilsner fra
Merchandise Shoppen