Klubnyheder

Kom og Prøv Ishockey i KSF - Søndag d. 12. Januar kl. 12.55- 13.45 Fra 4 til 9 år - Gratis

20. december 2019, 14.41


Vi leder efter fremtidens Ishockey spillere mellem 4 - 9 år, der elsker at have det sjovt, udfordre motorik og balance med vennerne.

1. Måned er gratis prøveperiode, så what's not to like? Så tag gerne en ven(inde) med, så er det oftere sjovere, at prøve det sammen. Efter 1. januar er der også nedsat kontingent for resten af sæsonen ...

Men udstyret?! Bare rolig, vi har udstyret, men medbring gerne skiundertøj eller lange underbusker og langærmet t-shirt og halvlange strømper, resten klarer vi.

Søndag den 12. Januar fra kl. 12.55-13.45
Inviterer KSF til et hyggearrangement, hvor børnene kan møde andre børn fra lokalmiljøet og prøve ishockey.
Det er vigtigt, at ankomme i god tid, så vi kan finde det passende udstyr frem - regn med minimum 30 minutter til omklædning. Så får børnene en god oplevelse

Der er ingen tilmelding til arrangementet, men klik meget gerne på knappen i vores Facebook begivenhed og klik på "Deltager" så vi har en indikation af antal deltagere.

Når I ankommer vil der være nogle til at hjælpe med udstyr og mens børnene er på isen, vil der være varm kaffe til forældrene.
Efter en tur på isen, sørger vi for kage til børnene.

Vi glæder os til at møde børnene og deres forældre.

Ps. Arrangmentet er selvfølgelig gratis.

Er du ældre end 9 år, så skriv til os. Det kan lyde elitært, men du skal have stået på skøjter regelmæssigt og gerne også rulleskøjter for at kunne starte til ishockey senere end 9 år for, at kunne komme på niveau med jævnaldrende. Efter 9 år viser erfaringen, at der skal en ekstraordinær indsat til og lidt erfaring, for at blive god nok til at kunne følge med.

Klubnyheder