Klubnyheder

Kom og Prøv Ishockey i KSF - Nu på søndag d. 27. Oktober kl. 11.45 - 13.45 Fra 4 til 9 år - Gratis

24. oktober 2019, 22.42


Vi leder efter fremtidens Ishockey spillere mellem 4 - 9 år, der elsker at have det sjovt, udfordre motorik og balance med vennerne.

1. Måned er gratis prøveperiode, så what's not to like? Så tag gerne en ven(inde) med, så er det oftere sjovere, at prøve det sammen.

Men udstyret?! Bare rolig, vi har udstyret, men medbring gerne skiundertøj eller lange underbusker og langærmet t-shirt og lange strømer, resten klarer vi.

Søndag den 27. Oktober fra kl. 11.45-13.45
Inviterer KSF til et hyggearrangement, hvor børnene kan møde andre børn fra lokalmiljøet og prøve ishockey.
Det er vigtigt at ankomme i god tid, så vi kan finde det passende udstyr frem - regn med minimum 30 minutter til omklædning. Så får børnene en god oplevelse

Der er ingen tilmelding til arrangementet, men klik meget gerne på knappen i opslaget og klik på "Deltager" så vi har en indikation af antal deltagere.

Når I ankommer vil der være nogle til at hjælpe med udstyr og mens børnene er på isen, vil der være varm kaffe til forældrene.
Efter en tur på isen, sørger vi for kage til børnene.

Vi glæder os til at møde børnene og deres forældre.

Ps. Arrangmentet er selvfølgelig gratis.

Er du ældre end 9 år, så skriv til os. Du skal have stået på skøjter regelmæssigt og gerne også rulleskøjter for at kunne starte til ishockey senere end 9 år for, at kunne komme på niveau med jævnaldrende.

Klubnyheder