Camps

KSF Ishockey Camps

Programmet er endnu ikke på plads for efterårsferie campen, men vi kan afsløre, at det bliver en tre-dages camp fra søndag d.13. til tirsdag d.15. oktober.Du kan læse mere om campen på siden efterårsferie camp.

KORT PRÆSENTATION AF HOVEDTRÆNERNE

  • Theis Møller-Hansen (Målvagt):  Tidligere landsholds målmandstræner. - Nuværende sparringspartner i udviklingsarbejdet i DIU.Herudover står Theis for målmandstræningen i både KSF og flere andre sjællandske klubber. Har som målmand spillet i Hvidovre, Rødovre og Ama’r samt på diverse ungdomslandshold. Læs mere på www.eliteprospects.com/play...
  • Jerome Frutiger (alle hold): Tidligere 4 sæsoner som cheftræner i KSF og før dette træner på forskellige ungdomshold i Schweiz. Har som spiller spillet på diverse elite ungdoms-hold i Schweiz. Læs mere på www.eliteprospects.com/play...
  • Marc Okraszewski (U9-U15/16): Nærmere introduktion er vel nærmest unødvendig - gennem de sidste mange år (og stadig) teknik-træner i KSF og de fleste andre sjællandske klubber og absolut blandt de førende teknik-trænere i Danmark. Opvokset med ishockey i KSF - og selvfølgelig en del af 1. Holdet som senior.
  • Torsten Kammeyer (U7-U9): Cheftræner for KSF Kvindehold og tidligere cheftræner for forskellige ungdomshold i KSF. Står for teknik-træning af de yngste årgange i KSF.

Herudover vil der selvfølgelig være deltagelse af trænere fra KSF hold-trænerteam.

Herudover tilbydes traditionen tro også målmands-camp af høj kvalitet under ledelse af Theis Møller-Hansen

I prisen indgår udover on- og off-ice træning også måltider med sund kost og snack. Såfremt deltagere har behov for særlig kost, så er det muligt selv at stå for denne – og prisen korrigeres med 50 kr./dag (meddeles til info@ksf.dk senest torsdag d. 31/1).

Er der spørgsmål, ideer eller kommentarer så kontakt Campudvalget på info@ksf.dk

Mange hilsner fra
Campudvalget

Galleri
Generelt om KSF Camps

Følg med her på siden, vores nyhedsbrev eller på vores Facebook side KSF Ishockey.

Vores camps varierer i antal dage alt efter alder. De mindre årgange er oftest på camp 2-3 dage og de større spillere er afsted 3-5 dage.

KSF har 3 årlige camps:

  • Efterårscamp i KSF i uge 42
  • Vinterferiecamp i KSF i uge 7
  • Sommerferiecamp i Kockum Fritid/Malmø i uge 27 (Første uge af skolernes sommerferie) Kockumfritid har alle faciliteter der understøtter istræning, off-ice, svømmehal og konference lokaler.