Sådan kommer du igang

Spil Ishockey i København

Ishockey er en sport med fokus på bevægelse, balance, motorik og sammenspil – og er en sport for børn og voksne i alle aldre, piger som drenge.

Vores yngste børn på isen i KSF er 3 år gamle – og allerede fra 4-5 års alderen er der godt gang i skøjterne – og vi tager imod nye ungdoms-spillere op til 9 år. Ishockey er faktisk en af de sportsgrene, hvor der (stik mod hvad mange tror) er færrest skader blandt ungdoms-spillerne – og samtidig er sporten fantastisk ifht. udvikling af balance og motorik. Så selvfølgelig skal alle børn spille ishockey!

På seniorsiden har vi såvel motionist-hold for helt nye senior-skøjteløbere, ligesom vi har et hold i 2. division og 3 old-boys hold. KSF har i mange år været en af de eneste klubber, som tilbyder helt nye senior-spillere mulighed for at prøve kræfter med sporten og træne fast på et hold.

Vi har 1 måned gratis prøvetid, hvor nye spillere kan se, om ishockey og KSF er noget for dem – det tør vi godt, for vi er sikre på, at nye spillere bliver helt bidt af både ishockey og KSF! Du kan læse mere om praktikken ved opstart for både ungdoms- og seniorspillere her.

Klubbens filosofi

I KSF lægger vi stor vægt på vore værdier, visioner og mission omkring ishockey og klubben som helhed; KSF skal være et sted, hvor alle har det sjovt og glæder sig til at komme – både på og udenfor banen! Det betyder b.la., at vores trænere og ledere i ungdomsafdelingen er meget opmærksomme på, hvordan vi taler til og omgås hinanden og lærer at være del af og indgå i et fællesskab, hvor spillerne både sportsligt og personligt, individuelt og som hold udvikler sig og lærer at arbejde mod sine mål – og allervigtigst at have det sjovt omkring dette.

Der kan læses mere om klubbens værdier, vision og mission her.

Ishockey i KSF – en sport for alle

Selvom ishockey er en sport, hvor der er behov for en del udstyr, så behøver det faktisk ikke at være specielt dyrt – børn kan nemlig passe udstyret i flere sæsoner. Samtidig stiller vi både udstyr til rådighed, som nye spillere kan leje til en fornuftig pris, ligesom vi både holder “bytte-dage”, hvor medlemmerne kan tage deres brugte udstyr med og købe/sælge dette, og har en opslagstavle i klubhuset, hvor medlemmer løbende kan sælge brugt udstyr. Du kan læse mere om udstyr til ishockey her.

Samtidig har vi et princip om, at vi ikke ønsker at generere overskud på de events, cups og camps, som vi afholder – så vi netop gør det så billigt som muligt, så alle forhåbentligvis kan være med!