KSF Efterår Ishockey Camp d. 13. - 15. oktober 2019

Campen bliver en 3-dages camp og spillere fra andre klubber er meget velkommen til, at tilmelde sig campen.

Hvis du ikke er medlem af KSF så klik på tilmeldingen her, for at tilmelde dig campen. KSF medlemmer tilmelder sig campen via invitationen sendt til deres Holdsport profil.

TILMELDING ER ÅBEN FREM TIL OG MED TIRSDAG D. 1. oktober  OG DER ER ET MAX DELTAGER ANTAL PÅ 80 SPILLERE INKL. GOALIES  I ALT.

I år byder  KSF på en efterårscamp med masser af sjov og intens træning både på og udenfor isen. Prisen inkluderer 2-3 ispas dagligt, fysisk træning og udfordrende off-ice aktiviteter, samt fuld forplejning.

Danny Triesler (US, cheftræner for U15/17) står i spidsen for et dygtigt trænerteam,  som bl.a inkluderer: 

  • Jator Pierre (US, fysisk træner med erfaring fra NHL)
  • Trevor Koenig (Edmonton, Canada) Målmandstræner,  har bla. trænet Rødovres elitehold
  • Ryan Moreau (US)
  • Morten Lee Olsen (DK, cheftræner KSF U13, tidl. ungdomslandshold og erfaring fra den svenske liga). 

De vil sørge for, at alle spillere bliver udfordret og vil primært have fokus på:

  • Sammenspil
  • Skøjteteknik
  • Skudteknik

Spillerne bliver delt op i alderssvarende hold og niveauet tilpasses derefter.

I år kommer der instruktører fra Mills som vil undervise i tricks på rulleskøjter -så vær klar på nye udfordringer Rulleskøjter kan lånes hvis man ikke selv har inliners med indendørshjul.

Efter tilmeldingsfrist vil der søndag d. 6. oktober  vi på baggrund af tilmeldinger fastlægges et endeligt program for de enkelte hold. Udgangspunktet er en årgangs-camp, men vi forbeholder os muligheden for, at sammenlægge hold på enkelte sessioner, flytte enkelte spillere på baggrund af niveau, osv.

Ved framelding refunderes beløbet fratrukket bookinggebyr på 300 kr. frem til torsdag d. 31. september – ligesom det ikke er muligt at tilmelde sig campen efter tilmeldingsfrist. Herefter er tilmelding bindende, og der refunderes ikke, såfremt man ikke kan deltage.

Mad:
I prisen indgår også måltider med sund kost og snack. Såfremt deltagere har behov for særlig kost, så er det muligt selv at stå for denne – og prisen korrigeres med 50 kr./dag (meddeles til info@ksf.dk senest fredag d. 4/10).

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at deltage, og vil benytte sig af denne enestående mulighed for at træne og spille hockey i KSF i efterårsferien 2019. 

Vi forbeholder os retten til at aflyse campen, hvis der ikke er nok tilmeldinger på de enkelte hold – så husk at få dine kammerater til at tilmelde sig. Skulle dette ske, vil booking-gebyr/betaling naturligvis blive refunderet.

Er der spørgsmål, ideer eller kommentarer så kontakt Campudvalget på info@ksf.dk

Mange hilsner 
CampudvalgetEfter%c3%a5rscamp%20ksf%202019%5b4061%5d

Photo by Markus Spiske on Unsplash