Tilmelding

KSF Efterår Ishockey Camp d. 13. - 15. oktober 2019

Campen bliver en 3-dages camp og spillere fra andre klubber er meget velkommen til, at tilmelde sig campen.

Hvis du ikke er medlem af KSF så klik på tilmeldingen her, for at tilmelde dig campen.

KSF medlemmer tilmelder sig campen via invitationen sendt til deres Holdsport profil.

Der vil primæret være fokus på:

  • Skøjte-teknik
  • Skills-træning med puck
  • Angreb / forsvars spil
  • Skudteknik
  • Balance
  • Spilforståelse / Positionering
  • Off-ice
  • Holdånd

Der kommer mere info omkring d. 19-20 september. Så hold øje med siden her og vores Facebookside.

TILMELDELDING ER ÅBEN FREM TIL OG MED FREDAG D. 4. oktober  OG DER ER ET MAX DELTAGER ANTAL PÅ 80 SPILLERE INKL. GOALIES  I ALT.

Efter tilmeldingsfrist vil der søndag d. 6. oktober  vi på baggrund af tilmeldinger fastlægges et endeligt program for de enkelte hold. Udgangspunktet er en årgangs-camp, men vi forbeholder os muligheden for, at sammenlægge hold på enkelte sessioner, flytte enkelte spillere på baggrund af niveau, osv.

Ved framelding refunderes beløbet fratrukket bookinggebyr på 300 kr. frem til torsdag d. 31. september – ligesom det ikke er muligt at tilmelde sig campen efter tilmeldingsfrist. Herefter er tilmelding bindende, og der refunderes ikke, såfremt man ikke kan deltage.

Mad:
I prisen indgår også måltider med sund kost og snack. Såfremt deltagere har behov for særlig kost, så er det muligt selv at stå for denne – og prisen korrigeres med 50 kr./dag (meddeles til info@ksf.dk senest fredag d. 4/10).

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at deltage, og vil benytte sig af denne enestående mulighed for at træne og spille hockey i KSF i efterårsferien 2019. 

Vi forbeholder os retten til at aflyse campen, hvis der ikke er nok tilmeldinger på de enkelte hold – så husk at få dine kammerater til at tilmelde sig. Skulle dette ske, vil booking-gebyr/betaling naturligvis blive refunderet.

Er der spørgsmål, ideer eller kommentarer så kontakt Campudvalget på info@ksf.dk

Mange hilsner 
CampudvalgetChris-liverani-jk23vg5t9fq-unsplash

Photo by Markus Spiske on Unsplash